Job i EFI GLobal

Mette Jørgen 175X282Det er vores målsætning at være absolut fagligt førende inden for vores fire ekspertiseområder: 1) Svampe, insekter, træ, 2) Skimmel, fugt, indeklima, 3) Byggeteknik og bygningsfysik, 4) Miljøkritiske stoffer. 

Samtidig er vores målsætning at bruge og formidle vores faglighed til bedst muligt at hjælpe kunder og samarbejdspartnere, samt de mange beboere og brugere, der bliver berørte af skader i bygninger.

Derfor har vi brug for højt fagligt kvalificerede medarbejdere i felten og på vores laboratorium, der også kan og vil kommunikere med mange og meget forskellige mennesker. Vi tilbyder gode og sikre ansættelsesforhold i et inspirerende fagligt miljø, hvor vi samarbejder tværfagligt og hjælper hinanden og vores kunder.

Hvis du leder efter et sted at udfolde dine kompetencer inden for vores ekspertiseområder, så kan du se vores opslåede stillinger herunder eller søge uopfordret.

 


Bygningsundersøger i Ballerup

Vi søger en engageret kollega, der har lyst til at arbejde som uvildig bygningsekspert, med fokus på bygningsskader forårsaget af trænedbrydende svampe og insekter. Klik på linket for at læse mere.


Laborant til vores laboratorium i Kolding

Til vores laboratorium i Kolding søger vi en dygtig og servicemindet laborant. Du vil indgå i et lille velfungerende team med stor fokus på faglighed, kundekontakt og service. Klik på linket for at læse mere.


Søg uopfordret

Vi hører gerne fra erfarne såvel som nyuddannede, der kan bidrage med viden på ét eller flere af vores fire ekspertiseområder – eller har ideerne og kompetencerne til, at vi sammen kan etablere et femte.

 

Du kan sende din uopfordrede ansøgning til dk.job@efiglobal.com eller henvende dig til:

 

Direktør Jens Kornum på mobil: 40 52 01 00 eller mail jens.kornum@efiglobal.com

Vicedirektør og laboratorieleder Angela Steinfurt på mobil:20 47 17 91 eller mail angela.steinfurth@efiglobal.com
Afdelingsleder Byg-Kolding Dennis Rugtved Thomsen på mobil:23 80 36 80 eller mail dennis.thomsen@efiglobal.com