EFI Global

Transition Banners Version 2 290Mm X 107Mm (1)

 

 

 

Goritas skifter navn til EFI Global

 

Per 1. oktober bliver Goritas en del af den førende globale rådgivningsvirksomhed EFI Global, der bl.a. har speciale i bygnings-, miljø- og brandtekniske undersøgelser.

Goritas, har gennem de sidste knap 40 år leveret byggetekniske undersøgelser, laboratorieanalyser og rådgivning inden for bl.a. svamp og insekter i trækonstruktioner, skimmel, fugt og indeklima, bygningsfysik og miljøkritiske stoffer. Det skal vi fortsætte med, men nu bliver det under det nye internationale navn, EFI Global.

 

Som en del af EFI Global får vi en fantastisk mulighed for at blive endnu dygtigere, og for at kunne levere flere og endnu bedre ydelser til vores kunder. Vi vil få adgang til viden og behandlingsmetoder fra hele verden, samt en masse ekspertkolleger og spændende nye internationale relationer.

 

Goritas og EFI Global ligner hinanden på vores fælles fokus på specialrådgivning, faglighed, integritet og uvildighed. Vi har en række sammenfaldende ekspertiseområder som fx skimmel, fugt, bygningsfysik og miljøkritiske stoffer. Men der er også områder, hvor vi kan lære af hinanden fx inden for forurening, brand og geoteknik, hvor EFI Global har en stor viden og erfaring, som vi nu kan trække på.

 

Det nye samarbejde vil desuden omfatte etablering af EFI Global i de øvrige nordiske lande, og det skal ske med udgangspunkt i den nye stærke base i Danmark.

 

Da Goritas er et velkendt navn i branchen, har vi valgt en lang transitionsperiode fra nu og frem til 1. oktober, hvor alle langsomt kan lære det nye navn EFI Global at kende, og hvor kunderne kan begynde at forbinde det med den sædvanlige service og kvalitet, som de kender fra Goritas. Den 1. oktober sker det formelle skift, og navnet EFI Global vil derefter være i brug i alle kanaler.

 

Integrationen medfører ingen organisatoriske ændringer. Jens Kornum vil fortsætte som direktør og Angela Steinfurth som laboratoriechef. Alle medarbejdere vil også fortsætte som hidtil.

 

Om EFI Global

EFI, står for ’Engineering & Fire Investigations’. I løbet af de sidste fire årtier har EFI Global udviklet sig fra at være et mindre firma, der håndterer forsikringssvindel, brandsager og ekspertvidneudsagn til en velrespekteret markedsleder inden for ingeniørfejlanalyse, undersøgelser af oprindelse og årsag, miljørådgivning, laboratorietests, beredskab og specialrådgivning. I dag gennemfører EFI Global mere end 40.000 konsulentprojekter hvert år for en bred vifte af kunder, herunder kommercielle, industrielle, institutionelle, forsikringsmæssige, offentlige og private enheder.