Goritas hedder nu EFI Global

1. oktober skiftede vi navn, og er dermed fuldt integreret i den globale rådgivningsvirksomhed EFI Global. Vi leverer fortsat undersøgelser, rådgivning og laboratorieanalyser, med fokus på uvildighed, samt højt niveau af faglighed og service.

Jens Kornum

Civ. Ing. Direktør

EFI Global Danmarks ydelser:

Eksperterne på skader og miljøkritiske stoffer i bygninger

Svamp, insekter og træ; Skimmel, fugt og indeklima; Byggeteknik og bygningsfysik; Miljøkritiske stoffer

EFI Global er en markedsledende uvildig global rådgivningsvirksomhed, med fokus på undersøgelse og udredning af skader i bygninger. Vores mål er at levere undersøgelser, analyser og rådgivning på højeste faglige niveau, og kommunikere det på en forståelig og let anvendelig måde.

 • Om EFI Global i Danmark

  EFI Global blev etableret i 1971 og har i dag over 800 medarbejdere i 13 lande. I Danmark bygger vi på erfaring siden 1986, og har afdelinger i Kolding (billedet) og i Ballerup (hovedkontor).

  Om EFI Global
 • Vores ekspertiseområder

  Ud af rigtig mange eksperticeområder globalt, har vi i Danmark særligt fokus på fire specifikke områder. Se hvad vi kan og hvordan vi kan hjælpe dig og din bygning

  Gå til Ekspertiseområder
 • Om EFI Global internationalt

  Internationalt har EFI Global en meget stor udbredelse og en meget bred ydelsespalette. Fokus er særligt på bygnings-, miljø og brandtekniske ydelser, i forbindelse med skader i bygninger.

  Læs mere: Homepage - EFI Global

 • Kurser

  Vi afholder løbende kurser indenfor vores ekspertiseområder. Vi lægger vægt på at give en koncentreret, levende og praktisk orienteret præsentation af den nyeste viden, samt af udfordringer og løsninger

  Gå til kurser